Assortiment

 

Zoveel klanten, zoveel wensen !

De Mors levert als groothandel een groot assortiment aan kwaliteitsproducten. Behalve op onze concurrerende tarieven kunt u natuurlijk rekenen op vakkennis, ondersteuning en een goede service.

Elk werk vraagt zijn eigen specifieke gereedschap. Elke klant heeft zijn eigen voorkeur. Om u zoveel mogelijk van dienst te zijn, hebben we onze site zo ingericht, dat u de mogelijkheid hebt om een breed pakket gegevens online te bekijken. Veel producten hebben we voor u op voorraad, de rest komt uit het centraal magazijn in Zwolle of wordt besteld bij de fabrikant of importeur. U kunt in het menu links een keuze maken uit de verschillende categorien, waarna u doorgelinkt wordt naar de site van de fabrikant of importeur van uw voorkeur. Voor een bestelling, prijsaanvraag, of informatie kunt u terecht onder het tabblad contact.

In het menu Home ziet u drie snel-links. Deze bestaan uit een link naar onze Transactie folder die we elke 8 weken uitgeven, en een link naar het assortiment schoenen die we kunnen leveren. Voor de link naar cv, sanitair, electra, hebben we een samenwerking met Sonepar Nederland. De prijzen die hier worden gegeven zijn meestal bruto prijzen. Voor uw korting kunt u contact met ons opnemen via het tabblad contact.

Vermeld bij een prijsaanvraag altijd fabrikaat, articelcode leverancier en de omschrijving. Voor contact klik hier

 

 

 

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten