CV / Sanitair

Met ons pakket CV/sanitair richten we ons, net zoals met het pakket electra, op de bouw, zelfinstallerende industrie, installatiebedrijven, klussenbedrijven, agrarische sector. Hierbij verzorgen wij de levering van de goederen en niet de installatie werkzaamheden. Ons voorraad pakket omvat kranen, knelkoppelingen, spiralo rond luchtkanaal incl. toebehoren, vloerverwarming, cv- en koperbuis, toebehoren cv-installaties, ontluchting, bad en doucheaccessoires en hemelwaterafvoer in kunststof en zink. Zinken zetwerk hebben we binnen 1 a 2 dagen, voor U op maat gemaakt in huis. CV ketels, radiatoren, toilletten, wastafels douchebakken en baden kunnen we vaak binnen een dag via ons centraal magazijn in Zwolle of rechtstreeks laten komen. Met Sonepar Nederland hebben we een samenwerking zodat u makkelijk kunt zoeken.

zoeken in sanitair/verwarming, luchttechnische artikelen.

 

 

VSH  Nefit  Honeywell
Grohe Sphinx Heimeier
     

Henrad

Thermic 

Ubbink

Magnum Nedco Daalderop

Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten