Electra

Met ons pakket electra richten we ons op de bouw, zelfinstallerende industrie, installatiebedrijven, klussenbedrijven, agrarische sector. Hierbij verzorgen wij de levering van de goederen en niet de installatie werkzaamheden. Ons voorraadpakket omvat buis en kabel, lampen en armaturen, magneetschakelaars, groepenkasten, automaten en zekeringen, schakelmateriaal, stekkers en contactstoppen, goten en aardingsmateriaal. Electrotechnische merken uit voorraad zijn PEHA, Hager, Eaton, Mennekes CEE-Norm, Nexans, Moeller, Steinel, Osram, JMV, Phillips. De producten die we niet op voorraad hebben kunnen we vaak binnen een dag via ons centraal magazijn in Zwolle of rechtstreeks laten komen. Met Sonepar Nederland hebben we een samenwerking zodat u makkelijk kunt zoeken.

zoeken in electrotechnische artikelen.

 

 Peha  Nexans Moeller 
Mennekes Eaton Osram
     

Philips 

 Steinel JMV 

 

Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

 

 

 

 

    

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten