Electrische gereedschappen

De Mors is al vele jaren een betrouwbare dealer van Bosch Professioneel, Makita, Festool, ProtoolPanasonic, Metabo, Fein, Hitachi, Creusen, Carat, Contimac, Starmix en Bosch groen. Door het voeren van het dealerschap van uitsluitend A-merken, waar we ook interne cursussen voor volgen, kunnen we u voorzien van een goed advies. Uiteraard leveren we een groot gedeelte uit voorraad Borculo, waar we ook een ruime showroom hebben. Ook in het toebehoren van de diverse machines en gereedschappen hebben we een ruime keuze in voorraad. Mocht u ondanks het uitgebreide assortiment iets niet kunnen vinden, dan staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen. Als er ondanks alles toch een machine defect raakt, dan helpen wij u uiteraard verder in onze werkplaats. Ook verzorgen wij de keuring van het electrisch gereedschap volgens NEN 3140.
Klik op het logo voor het assortiment.

Bosch prof.

Makita Festool 
Protool Metabo Fein
 Hitachi  Creusen  Panasonic

Carat

Contimac

Starmix


 
Bosch groen     Altrad Lescha  

 Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

Toebehoren electrische gereedschappen

Bosch toebehoren Projahn boren Metaalbewerking

Volkel draadsnijden

Dormer Toebehoren
   
Schuur & Slijpmiddelen    

 

 

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten