Handgereedschappen

Handgereedschap wordt gebruikt in bijna alle sectoren zoals industrie, bouw, automotive, installatietechniek, land- en tuinbouw, scheepvaart en offshore industrie evenals op scholen en in ziekenhuizen. Hieruit blijkt dat ook de keuze in handgereedschap erg ruim moet zijn. Als hoofdmerk hebben we Gedore in ons assortiment. Gedore levert hoogwaardig en goed afgewerkt gereedschap dat voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Diverse merken zijn bij ons ruim en overzichtelijk, zoveel mogelijk per gebruikerssector gepresenteerd. Hieronder hebben we het gereedschap in enkele blokken opgedeeld.

Algemeen

 Gedore Carolus  Knipex 

 Bahco

Stanley Wera

 

Installatie

Fluke  Benning  Wymeva 

Sievert 

Weller Sel-Patent

 

Bouw

Verhoeven  Sola   Proshot

 

Luchtgereedschap

 Rodac  Dutac

 

Metaal

Wezu   Mitutoyo

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten