Hang en sluitwerk

Of het nu gaat om een ogenschijnlijk eenvoudig slot op een voordeur of een op maat gemaakt sluitplan voor een project in de utiliteitsbouw, altijd gaan wij met de grootste zorg voor u aan het werk. De Mors heeft een ruim assortiment bouw- en veiligheidsbeslag van het merk Ami op voorraad. Op het gebied van veiligheid wordt een breed programma aangeboden dat voldoet aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Klik hier voor de PKVW-film. Ook zijn er dealerschappen aangegaan met Axa en Nemef. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor sierbeslag, deurnaalden, hangrollen en schuifbeslag, deurdrangers, Secustrips, bouwverankering, houtverbindingen, tuinbeslag, overvallen, hangsloten. Klik op het logo voor het assortiment van de fabrikant.                                          

Ami Axa nemef
 
Lips  Ferraro Bodegraven
FerraroForte Zafoli Bau-Stll
Intersteel Ital IntersteelAqua

PolitieKeurmerk

Dorma

abus

Secu

Henderson

dictator

Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten