Lijmen, kitten en verven

Lijmen en kitten:                                                                                     Veel kitten hebben hun eigen specifieke eigenschappen, die weer bij hun eigen toepassing horen. Als hoofdleverancier voor de kitten en lijmkitten is dan ook gekozen voor den Braven Sealants met de Zwaluw kitten. Wilt u weten welke kit of lijmkit u moet toepassen zie de kitwijzer. Op verzoek van klanten hebben we ook een selectie gemaakt van Illbruck, Simson en Tec7. Klik op het logo voor het assortiment van de fabrikant.

Voor de hout en universele lijmen hebben we een pakket van Bison-professional en Frencken opgenomen.

Klik hier voor de kitwijzer.

Zwaluw Tec7 Illbruck
Frencken

Simson

Bison

                            

Verven:                                                                                                                                    Uit het pakket van Tenco hebben we een groot assortiment gekozen bestaand uit grondverf, houtbescherming en veredeling, tuinbeits, ijzerverf, betonverf, carbobruin en enkele specials. In spuitbus hebben we Rustoleum en Motip, die elk hun specifieke toepassing hebben. Ook hebben we een uitgereid programma schilders gereedschap , kwasten, rollers, verfbakjes, verfkrabbers, glasdragers, glassnijders, afdekfolie, en technische vloeistoffen zoals thinner, wasbenzine, ammonia, verfafbijt.  Klik op het logo voor het assortiment van de fabrikant.

Tenco Rust-oleum Motip

     

Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

 

 

 

 

 

 

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten