Electrische gereedschappen Werkkleding / schoeisel / PBM Klimmaterialen
Tuin en park Hang en sluitwerk Lijmen, kitten en verven
Handgereedschappen Ijzerwaren Kruiwagen transportmiddelen
Olie en vetten CV / Sanitair Electra
Diversen Gassen PVC Materiaal

Organisatie

De Mors is een zelfstandige groothandel voor de bouwbranche en industrie, en fungeert al meer dan 25 jaar als een professionele partner voor de bouwbranche, industrie, installateurs, metaalbedrijven, stratenmakers, agrarische sector en eindgebruikers.

De Mors is aangesloten bij een groep samenwerkende groothandels met vestigingen door heel Nederland. Het leveren van kwaliteit, zowel in producten als dienstbetoon, tegen een marktconforme prijs, staat uiteraard hoog in het vaandel. Voor de logistieke ondersteuning maken wij gebruik van ons eigen kernassortiment van ruim 20.000 technische producten uit voorraad Borculo, alsmede van ons centraal in Nederland gelegen magazijn, waardoor U optimaal van ons inkoopvoordeel profiteert.

De Mors is een groot- en detailhandel die is gevestigd op het industrieterrein in Borculo. De Mors onderscheidt zich door het brede assortiment, de grote voorraad in Borculo, deskundig personeel, een scherp prijsniveau en een grote klantvriendelijkheid. Bij De Mors staan we dagelijks voor de klanten klaar met ons team van 17 mensen. De meeste van deze personen zijn werkzaam in de verkoop binnendienst, maar ook in de verkoop buitendienst, inkoop, administratie en het magazijn zijn mensen werkzaam. Bovendien hebben wij een full-time monteur in dienst die vanuit onze werkplaats reparaties verricht, maar ook keuringen voor gereedschap en ladders uitvoert. Voor de bezorging van onze produkten maken wij gebruik van onze eigen bezorgdienst.

De Mors is een zelfstandig bedrijf dat voor 100% eigendom is van de algemeen directeur, Bouke Walvoort. Samen met financieel directeur Saskia Walvoort en commercieel directeur Gerie te Koppele vormt hij de dagelijkse leiding van het bedrijf.

De Mors is gevestigd aan de Bosberg 25, 7271 LE in Borculo.
Telefoon: 0545-274769
Fax: 0545-274698
Mail: info@tdcdemors.nl

Historie:

De Mors is in 1987 opgericht door Henk en Dinie Katgert. Zij zijn in en om hun eigen woning in Geesteren (Gld) begonnen met de verkoop van vooral agrarische produkten.
In 1990 kwam de huidige eigenaar, Bouke Walvoort, als werknemer in dienst bij De Mors. Vanaf 1992 werd het bedrijf in een v.o.f. voortgezet met als firmanten Henk, Dinie en Bouke. In dat jaar werd grond aangekocht op het industrieterrein in Borculo, waarna De Mors eind 1992 verhuisde naar Borculo. In maart 1999 werd Bouke Walvoort 100% eigenaar van De Mors. In de jaren hieropvolgend ontwikkelde De Mors zich tot een een professionele partner voor de bouwbranche, industrie, installateurs, metaalbedrijven, stratenmakers, agrarische sector en particulieren. Door verdere professionalisering groeide het bedrijf, en daardoor ook het aantal personeelsleden, tot de huidige omvang. Wat in al die jaren hetzelfde bleef, is de grote betrokkenheid bij de klanten en het professionele, goede advies.
In 2001 heeft De Mors zich aangesloten bij inkooporganisatie Transferro. Hierdoor kunnen we in groot volume inkopen, welk inkoopvoordeel leidt tot groot prijsvoordeel voor onze klanten. De voorraad heeft zich sterk uitgebreid in de loop van de jaren. Momenteel leveren we ruim 20.000 artikelen vanuit onze voorraad in Borculo.
5 november 2005 is het absolute dieptepunt in de geschiedenis van De Mors. Op die dag brandde De Mors tot de grond toe af. Het enige dat resteerde, waren de back-up bandjes. Door de grote inzet van de mensen van De Mors zelf, maar ook van familie, buren, vrienden en klanten(!) lukte het om binnen 2 weken weer te leveren vanuit een tijdelijk pand. In augustus 2006 hebben we ons huidige pand gekocht, welk pand na een grondige verbouwing in februari 2007 in gebruik werd genomen. Met de aankoop van het nieuwe pand, op een perceel van ruim 7500m2 hebben we onze verkoopoppervlakte verveelvoudigd.

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten