Werkkleding, Schoeisel en PBM

Vanuit het bedrijfsleven komt steeds vaker de vraag naar goede bedrijfskleding. Deze moet praktisch, functioneel zijn en uitstraling hebben. Anderen willen juist goedkope en simpele werkkleding. De Mors biedt een compleet pakket assortiment werk- en veiligheidskleding. Naast de standaard kleding bieden wij U de mogelijkheid om de kleding te personaliseren. Dit houdt in dat de kleding wordt aangepast aan de eisen van de klant, op gebied van veiligheid, of aangepast aan uw huisstijl, denk aan kleur, logo (van helm tot sok ), uitstraling. Werkkleding:   klik op het logo voor het assortiment. 
Nieuw in het assortiment: klik hier voor de HAVEP WorkerPro.      

   
Havep    

Blaklader

Mascot Fristads

Schoenen:    klik op het logo voor het assortiment.

Grisport Bata Dunlop
No Risk Sika              Forver       Strovels

Ook op gebied van persoonlijke veiligheid biedt de Mors een ruim assortiment. De Nederlandse en Europese regelgeving op dit gebied wordt steeds strenger. Zowel werkgever als werknemer zal zich steeds beter moeten gaan beschermen om risico op verwonding of erger tot het minimum te beperken. Ook hierin hebben wij een ruim assortiment varierend van adem-, oog-, gehoor bescherming (otoplastieken) tot valbescherming.

Persoonlijke Beschermings Middelen:   klik op het logo voor het assortiment.

 
North Safety 3M Nederland  

 

Klik hier als u over een onderwerp meer informatie wenst.

 

Innovatie Award Innovatie Award

 

Wij zijn er trots op dat op de Universiteit Twente tijdens de afsluiting van het Innovatie project, in het bijzijn van diverse ondernemers uit Twente en de Achterhoek, Aard Groen professor of innovative entrepreneurship at University of Twente / NIKOS and at University of Groningen en de Burgemeester van Berkelland Joost van Oostrum, het UT certificaat en de Achterhoek Innovatie Award is uitgereikt aan De Mors Borculo.


.  . .             Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear . . . Nieuw in ons assortiment MASCOT Workwear

Onze kledinglijn is nu geheel vernieuwd.
Met Mascot Workwear , Havep , Beckum, Santino en B&C hebben we een nieuw, fris en compleet pakket traditionele en moderne werkkleding voor onze klanten